1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

МЕДТАРТУФ во козметиката

There are no translations available.

ДЕПОНИРА ВЛАЖНОСТ ВО КОЖАТА, ДЕЛУВА АНТИБАКТЕРИСКИ, РЕГЕНИРАР, НЕГУВА, ШТИТИ И РАЗУБАВУВА
  • За жените на стариот исток претставувало предизвик, кожата да им остане затегната, свежа и влажна и покрај високите температури и сувиот воздух
  • МЕДТАРТУФ и помага на кожата да депонира влажност, делува антибактериски, ја негува и штити
  • kozmetikaПроверено и безопасно средство за разубавување и нега на кожата како резултат на високата содржина на аминокиселини
  • Се користи во многу маски и креми
  • Можете и сами во домашни услови да направите маска од мед
  • На мажите се препорачува како лосион по бричење, бидејќи ја запира крвта при посекотини, дезинфицира и ја убрзува регенерацијата на трауматизирани клетки, ја мазни кожата и ја прави еластична

Why HONEYTRUFFLE?

Created with lots of love and pure energy, COSMIC HONEYTRUFFLE is the essence of modern living.

Research

Due to the innovative nature of Honeytruffle we constantly make analyze and test its possibilities.

Contact us

st. 518, nr. 1/2, P.O.Box 30
1000 Skopje, Macedonia
phone: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Video

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Booklet

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati