1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

МЕДТАРТУФ во козметиката

ДЕПОНИРА ВЛАЖНОСТ ВО КОЖАТА, ДЕЛУВА АНТИБАКТЕРИСКИ, РЕГЕНИРАР, НЕГУВА, ШТИТИ И РАЗУБАВУВА
  • За жените на стариот исток претставувало предизвик, кожата да им остане затегната, свежа и влажна и покрај високите температури и сувиот воздух
  • МЕДТАРТУФ и помага на кожата да депонира влажност, делува антибактериски, ја негува и штити
  • kozmetikaПроверено и безопасно средство за разубавување и нега на кожата како резултат на високата содржина на аминокиселини
  • Се користи во многу маски и креми
  • Можете и сами во домашни услови да направите маска од мед
  • На мажите се препорачува како лосион по бричење, бидејќи ја запира крвта при посекотини, дезинфицира и ја убрзува регенерацијата на трауматизирани клетки, ја мазни кожата и ја прави еластична

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati