1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новости

Денови на македонскиот мед

Posted on 10.10.12

There are no translations available.

????????????? ?? ????????? ?? „?????? ?? ???????????? ???". ??????? ????????????? ?? ??????? ?????? ?? ?????????? ?? ???????? ???????????, ???? ? ?? ??????? ?????? ???? ????????? ?? ??????? ? ????? ? ????? ??????????.

Во списанието Таргет, месец јули интервју со директорот Андев Славе

Posted on 11.07.12

There are no translations available.

Славе Андев, сопственик на „Кенди“

Презентација на МЕДТАРТУФ на македонско-турски форум

Posted on 11.07.12

There are no translations available.

Презентација на МЕДТАРТУФ на македонско-турски форум во Охрид, 30.06.2012

Презентација на МЕДТАРТУФ на кинеско-македонски бизнис форум

Posted on 11.07.12

There are no translations available.

Презентација на МЕДТАРТУФ на кинеско-македонски бизнис форум, Хотел Аполонија, Гевгелија 18.05.2012

Преставување на природната иновација-космички Медтартуф

Posted on 11.07.12

There are no translations available.

Преставување на природната иновација-космички Медтартуф на Баканскиот Инвестициски Форум, Скопје 2012

МЕДТАРТУФ НА ЗЕЛС 2011

Posted on 11.07.12

There are no translations available.

МЕДТАРТУФ во 28-то издание на магазинот на Американската Стопанска Комора

Posted on 11.07.12

There are no translations available.

МЕДТАРТУФ во 28-то издание на магазинот на Американската Стопанска Комора, посветено на иновациите. Прочитајте за "тартуфот од пчели"...

Кенди зелс експо

Posted on 06.02.11

There are no translations available.

Кенди на саемот на општините Зелс каде е изложен и Медтартуф како претсавници од општина Г.Баба.

Медтартуф на Агрофуд

Posted on 11.11.10

There are no translations available.

Каде се вршеше негова промоција и дегустација..

Медтартуф на Макинова-Еконова

Posted on 19.10.10

There are no translations available.

Медтартуф е добитник на гран при Еконова во рамките на Макинова - иновација на годината.

Why HONEYTRUFFLE?

Created with lots of love and pure energy, COSMIC HONEYTRUFFLE is the essence of modern living.

Research

Due to the innovative nature of Honeytruffle we constantly make analyze and test its possibilities.

Contact us

st. 518, nr. 1/2, P.O.Box 30
1000 Skopje, Macedonia
phone: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Video

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Booklet

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati