1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Новости

Денови на македонскиот мед

Posted on 10.10.12

????????????? ?? ????????? ?? „?????? ?? ???????????? ???". ??????? ????????????? ?? ??????? ?????? ?? ?????????? ?? ???????? ???????????, ???? ? ?? ??????? ?????? ???? ????????? ?? ??????? ? ????? ? ????? ??????????.

Презентација на МЕДТАРТУФ на кинеско-македонски бизнис форум

Posted on 11.07.12

Презентација на МЕДТАРТУФ на кинеско-македонски бизнис форум, Хотел Аполонија, Гевгелија 18.05.2012

Преставување на природната иновација-космички Медтартуф

Posted on 11.07.12

Преставување на природната иновација-космички Медтартуф на Баканскиот Инвестициски Форум, Скопје 2012

МЕДТАРТУФ во 28-то издание на магазинот на Американската Стопанска Комора

Posted on 11.07.12

МЕДТАРТУФ во 28-то издание на магазинот на Американската Стопанска Комора, посветено на иновациите. Прочитајте за "тартуфот од пчели"...

Кенди зелс експо

Posted on 06.02.11

Кенди на саемот на општините Зелс каде е изложен и Медтартуф како претсавници од општина Г.Баба.

Медтартуф на Агрофуд

Posted on 11.11.10

Каде се вршеше негова промоција и дегустација..

Медтартуф на Макинова-Еконова

Posted on 19.10.10

Медтартуф е добитник на гран при Еконова во рамките на Макинова - иновација на годината.

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati