1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Во списанието Таргет, месец јули интервју со директорот Андев Славе

There are no translations available.

Славе Андев, сопственик на „Кенди“

slave-andevПриказната на македонската фирма „Кенди“ почнува со застапништвото на производите на фабриката „Кенди Фарма“ за Македонија. Добриот пласман на брендовите Supra Vit и Step даваат основа за впуштање во производство на сопствен оригинален производ – Медтартуф и негово бавно, но сигурно пробивање на македонскиот пазар. Разговорот го водевме со Славе Андов, сопственикот на „Кенди“ и „виновникот“ за уникатната насока во која се движи оваа македонска фирма.

Погледни го интервјуто.

Why HONEYTRUFFLE?

Created with lots of love and pure energy, COSMIC HONEYTRUFFLE is the essence of modern living.

Research

Due to the innovative nature of Honeytruffle we constantly make analyze and test its possibilities.

Contact us

st. 518, nr. 1/2, P.O.Box 30
1000 Skopje, Macedonia
phone: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Video

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Booklet

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati