1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Во списанието Таргет, месец јули интервју со директорот Андев Славе

Славе Андев, сопственик на „Кенди“

slave-andevПриказната на македонската фирма „Кенди“ почнува со застапништвото на производите на фабриката „Кенди Фарма“ за Македонија. Добриот пласман на брендовите Supra Vit и Step даваат основа за впуштање во производство на сопствен оригинален производ – Медтартуф и негово бавно, но сигурно пробивање на македонскиот пазар. Разговорот го водевме со Славе Андов, сопственикот на „Кенди“ и „виновникот“ за уникатната насока во која се движи оваа македонска фирма.

Погледни го интервјуто.

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati