1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Продажни места

 •  МЕДТАРТУФ е достапен на целата територија на Р. Македонија.

Побарајте го во сите продажни објекти на:

 • ВЕРО
 • РАМСТОР
 • ЗЕГИН
 • СУПЕР ТИНЕКС
 • ДРОГЕРИЈА КОСМО           
 • АЛФА МАРКЕТИ
 • Тедико Гевгелија
 • СП РАСАДНИК, СП ПЛАНЕТ, СБВ МАРКЕТ
 • ЛА СОИ- продавница за здрава храна
 • Хелтико- продавница за здрава храна
 • Органика Ека – Штип
 • Вита микс

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati