1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Начин на употреба

upotrebaОптимален дневен внес на МЕДТАРТУФ е:
 • 60гр за возрасни и 20гр за деца
Со МЕДТАРТУФ го зголемувате темпото на живото - излегувате на крај со недостаток на време, преоптовареност и стрес. Не јадете пред спиење, доволно е да ја земете втората доза на МЕДТАРТУФ.
МЕДТАРТУФ - ПОТРЕБА НА СОВРЕМЕНОТО ЖИВЕЕЊЕ
 Како, колку и кога треба да се конзумира МЕДТАРТУФ?
 • МЕДТАРТУФ најдобро е да се конзумира на гладно или три часа по земање на оброк.
 • по шест месеци на доенчињата им се дава по пола кафена лажица дневно растворена во млеко или во млак чај,
 • производот се препорачува за рахитични, анемични и прихранети деца , најдобро во комбинација со рибино масло. Кога истовремено се конзумираат подобро се искористува витаминот Д,
 • адолесценти кои се занимаваат со спорт потребно е редовно да конзумираат МЕДТАРТУФ за брзо надокнадување на изгубената енергија и добивање на сите заштитни материи кои им се потребни,
 • трудници, кои во почетокот на бременоста патат од мачнина и повраќање, се препорачува да конзумираат МЕДТАРТУФ, растворен во млака вода, со што за неколку дена значително ќе се намалат тегобите,
 • при инфекции на дишните патишта или епидемии на грип се земаат двапати по пет милилитри МЕДТАРТУФ со што се зголемува отпорноста на организмот,
 • старите лица редовно треба да конзумираат по две кафени лажици дневно со цел одложување на стареењето и губење на пропратните тегоби,
 • спортистите можат дневно да конзумираат најмногу до 160 грама МЕДТАРТУФ,
 • при намалена потенција и либидо проблемите исчезнуваат по 10 дена конзумирање (два пати по десет грама дневно),

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati