1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Производ

МЕДТАРТУФ Е ЕДИНСТВЕНИОТ И НЕПОВТОРЛИВ ПРОИЗВОД ШТО ПОТЕКНУВА ОД БИБЛИСКАТА ПЛАНИНА КОЖУВ ВО ГЕВГЕЛИСКИОТ РЕГИОН, 21км ОДАЛЕЧЕНА ОД УРБАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА

Производ

МЕДТАРТУФ е храна, додаток на храна (превентива), средство за лечење на многу заболувања, средство за убавина и афродизијак. Храна за деца и спортисти, стари и изнемоштени лица како и за сите што се занимаваат со физичка или интелектуална работа. Денес медицината дојде до заклучок дека тој е есенцијална храна за човекот.

Производот се разликува од останатите видови мед по својот специфичен состав, кој е научно и лабораториски верифициран. Специфичниот состав е идентичен со печурките тартуф што е потврдено со споредбена лабораториска анализа извршена во МАНУ.

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati