1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Анемија деца

Во  Општа болница во Велес клинички се третирани со медтартуф  10 деца, во период од 1 месец. Кај сите има зголемување на хемоглобинот за 16% и при тоа не се регистрирани никакви негативни последици и реакции.

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

МЕДТАРТУФ

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati