1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Зошто МЕДТАРТУФ?

  • Затоа што е единствен во светот и потекнува од Македонија.
  • Идентичен по состав и карактеристики со печурката тартуф - научно докажано и испитано во домашни и странски акредитирани лабаратории.
  • Затоа што се создава во недопрена природа и хармонијата на чистата енергија ја претвора во благодет.
  • Добитник на гран при на мегународниот саем на иновации - еконова 2010. Иновација со која благодетите од тартуфот ги прави достапни за секого.
  • Затоа што е клинички испитан.

зошто медтартуф

Зошто МЕДТАРТУФ?

МЕДТАРТУФ е есенцијална храна (превентива) која што со научни аргументи ја препорачува современата медицина.

Истражувања

Иновативната природа на медтартуф ни наложува постојано да вршиме анализи и да ги испитуваме неговите можности.

Контактирајте не

ул. 518, бр. 1/2, П.Ф. 30
1000 Скопје, Македонија
телефон: +389 2 3119 613
contact@kendy.com.mk

Видео

МЕДТАРТУФ . HONEYTRUFFLE

Брошура

Брошура

Сертификати/Награди

sertifikati